Volg BuzzyBee op Twitter !Volg BuzzyBee op Facebook !
Het is nu 12 jun 2021, 21:01

Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 11 berichten ] 
Auteur Bericht
Ongelezen berichtGeplaatst: 29 jul 2012, 12:13 
Offline
Oud-Roerganger
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 apr 2003, 13:56
Berichten: 172777
Mercedes-Benz en Rüttchen prominent aanwezig tijdens Carrosserie Vakdagen Gorinchem.

Van dinsdag 28 t/m donderdag 30 augustus a.s. vindt de achtste editie van de Carrosserie Vakdagen Gorinchem plaats. Mercedes-Benz Nederland is samen met bedrijfswagendealer Rüttchen prominent aanwezig op de vakbeurs. Met onder andere de Actros Widespread, de nieuwe Actros en de Sprinter 7G-TRONIC is de productrange goed vertegenwoordigd. Daarnaast zal veel aandacht uitgaan naar het thema Euro 6.

Carrosserie Vakdagen
De Carrosserie Vakdagen zijn inmiddels een begrip geworden in de wereld van transport en logistiek in Nederland. Naast de editie in Gorinchem worden er jaarlijks ook Carrosserie Vakdagen in Hardenberg en Venray georganiseerd. Van dinsdag 28 t/m donderdag 30 augustus staat Evenementenhal in Gorinchem weer in het teken van deze goed bezochte vakbeurs die vooral is gericht op professionals binnen de sector transport & logistiek. De vorige editie trok maar liefst meer dan 300 exposanten en 16.681 bezoekers. Mercedes-Benz is traditiegetrouw een van de vaste exposanten.

Mercedes-Benz innovaties en Euro 6 belangrijke thema’s
Zowel op het binnen- als op het buitenterrein zal een deel van het Mercedes-Benz producten- en dienstenpakket aan de bezoekers worden getoond. De nieuwe Actros zal daarbij nadrukkelijk in de belangstelling staan. De Truck of the Year 2012 laat zowel in Euro V als Euro VI-uitvoering indrukwekkende prestaties zien. Maar ook de huidige Actros in de Widespread configuratie wordt op de driedaagse vakbeurs aan het publiek getoond. Deze fabrieks oplossing is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld en biedt veel voordelen in een aantal specifieke branches. Op bestelwagengebied gaat er speciale aandacht uit naar de Sprinter 7G-TRONIC. De bestelwagen met zeventraps automaat biedt niet alleen veel extra comfort voor de bestuurder, maar laat ook nog eens een enorm besparingspotentieel zien in het brandstofverbruik. Daarbij wordt ook tevens de uitstoot van CO2-emissies tot een minimum beperkt. Een thema dat hier op aansluit is Euro 6. De bedrijfswagenspecialisten van Mercedes-Benz Nederland en Rüttchen zullen inhoudelijk dieper op deze materie ingaan en de toegevoegde waarde van met name de Actros Euro VI verduidelijken.

Afbeelding
bron: Daimler

_________________
Meer curiositeiten en actualiteiten op bedrijfswagengebied zien? Klik dan eens door naar alexmiedema.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 12 aug 2012, 11:07 
Offline
Oud-Roerganger
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 apr 2003, 13:56
Berichten: 172777
MAN pakt uit op carrosserie vakdagen Gorinchem

MAN is prominent aanwezig op de Carrosserie Vakdagen - hét transportevenement voor de regio midden- en West-Nederland dat van 28 tot en met 30 augustus plaatsvindt in Gorinchem. Het thema van de MAN-stand is ‘Consequent Efficiënt’ en er zijn zowel in de Evenementenhal Gorinchem als op het buitenterrein zuinige trucks en slimme transportoplossingen te bewonderen.

Op de beurs in Gorinchem presenteert MAN zijn modellen. De MAN-dealers ROSIERVANDENBOSCH Bedrijfswagens, Van Leeuwen Truckservice, MAN Nederland Dealer Zuid, Thieu van Dorst Bedrijfswagens en P. van der Velden Bedrijfswagens zijn aanwezig op de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem.
Afbeelding
Laag brandstofverbruik
De beursstand van MAN staat in het teken van consequent efficiënt ondernemen. In dat thema past de MAN TGX EfficientLine. Deze trekker valt op door zijn lage gewicht en het lage brandstofverbruik door onder meer opnieuw verbeterde aerodynamica en banden met lage rolweerstand. Ook de zeer efficiënte EEV-motoren en tal van andere technische slimmigheden dragen bij aan het lage verbruik, zoals een compressor, die alleen wordt aangedreven als het nodig is. Bovendien licht MAN in Gorinchem alvast een tipje van de sluier op over de Euro 6-variant van de TGX EfficientLine die de fabrikant in september presenteert op de IAA in Hannover.

Demonstratievoertuig
Op het buitenterrein van de Evenementenhal kunnen bezoekers een aantal MAN trucks bekijken. Zo dient een splinternieuwe koelcombinatie van Van Leeuwen Truckservice, de MAN TGX 26.480 6x2 LL, als demonstratievoertuig. Verder zijn een bouwvoertuig, de MAN TGS 28.440 6H4-2 BL, en een MAN TGM 18.250 4x2 BL bakwagen te bewonderen.
Afbeelding
bron: Pon

_________________
Meer curiositeiten en actualiteiten op bedrijfswagengebied zien? Klik dan eens door naar alexmiedema.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 12 aug 2012, 11:10 
Offline
Bromvlieg

Geregistreerd: 28 jul 2012, 22:56
Berichten: 52
:duim:


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 12 aug 2012, 11:35 
Offline
Oud-Roerganger
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 apr 2003, 13:56
Berichten: 172777
Iveco presenteert voor het eerst in Nederland de nieuwe Stralis Hi-Way tijdens de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem.

Op 28, 29 en 30 augustus 2012 vinden de Carrosserie Vakdagen plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Iveco is opnieuw dagelijks aanwezig om de professionele bezoekers uit de sector te ontvangen tussen 14 en 22 uur.
Het verkoop team van Iveco dealers Schouten, Deba, Blom en Van Hooft zullen aanwezig zijn om klanten informatie en advies te geven.

Primeur
De nieuwe Iveco Stralis Hi-Way trekker zal in primeur voor Nederland prominent aanwezig zijn op de Iveco stand.
De nieuwe on-road heavy range van Iveco is een verregaande ontwikkeling van de huidige Stralis.
De nieuwe Iveco Euro 6 motoren gebruiken nu de common-rail technologie gecombineerd met de gepatenteerde Hi-eSCR technologie (nabehandeling van de uitlaatgassen zonder toepassing van EGR). Deze Iveco ontwikkeling staat garant voor een vermindering van de Total Cost of Ownership tot 4%.
Keuze uit verschillende nieuwe motoren zowel Euro 5 / EEV als Euro 6(Cursor 9,11 en 13).
De drie verschillende basis cabine types krijgen dan ook nieuwe benamingen:
* Hi-Way 2,5 m breed en slaapcabine met extra hoog dak of
verlaagd dak
* Hi-Road 2,3 m breed en slaapcabine met hoog en laag dak
* Hi-Street 2,3 m breed, korte cabine met laag dak
De cabines krijgen een nieuwe look met Led dagrijverlichting, nieuwe spoilers en grille.
Nieuw is ook het IVECONNECT FLEET-systeem: dit programma geeft de fleetmanager de mogelijkheden om de prestaties van iedere individuele chauffeur te evalueren, waarmee ook aanzienlijke kostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd.
Afbeelding
Voor de chauffeur biedt de cabine een verbeterd comfort met verschillende nieuwe voorzieningen: bediening telefoon aan het stuur, Touch screen, driving style evaluation, luxe stoel met extra ventilatie, bed met lattenbodem, twee opbergvakken met slot, grote koelkast en gebruik van materialen voor bekleding en dashboard van zeer hoge kwaliteit.

bron: Fiat Industrial

_________________
Meer curiositeiten en actualiteiten op bedrijfswagengebied zien? Klik dan eens door naar alexmiedema.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 17 aug 2012, 19:44 
Offline
Oud-Roerganger
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 apr 2003, 13:56
Berichten: 172777
Ook dit jaar is Renault Trucks weer aanwezig op de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem van 28 tot en met 30 augustus. De stand (standnummer 260) wordt ingericht in het teken van brandstofbesparing met het engagement All For Fuel Eco en op de stand wordt onder andere een Renault Premium Pusher tentoongesteld. Renault Trucks wordt vertegenwoordigd door dealers Van Mourik Tiel, Doolaard Bedrijfswagens en Renault Trucks Commercial Nederland.

All For Fuel Eco
Als pionier in brandstofbesparing zal Renault Trucks oplossingen presenteren om transportondernemers te helpen hun brandstofkosten te drukken. Onder de noemer All For Fuel Eco presenteert Renault Trucks het Optifuel Programma, dat bestaat uit Optifuel Training en Optifuel Infomax. De training maakt de chauffeur bewust van de mogelijkheden van economisch rijden en resulteert in een veiligere en milieuvriendelijkere rijstijl. Het Optifuel Trainingsprogramma is officieel erkend en vertegenwoordigt zeven van de te behalen 35 punten in het kader van de Europese richtlijn voor verplichte nascholing vakbekwaamheid. Met Optifuel Infomax vergelijkt de wagenparkbeheerder eenvoudig de prestaties van de verschillende trucks binnen het wagenpark én die van de chauffeurs. Met de garantie dat men snel in kan grijpen als zich bijzonderheden voordoen. Door een economische en rationele rijstijl zal er veel minder slijtage optreden aan het voertuig en de onderdelen en daalt het risico op ongevallen aanzienlijk. Hierdoor dalen niet alleen de brandstofkosten, maar ook de kosten voor onderhoud.

Het meest volledige voertuigengamma
Op de stand worden een Renault Premium Pusher en een Renault Master tentoongesteld. Hiermee laat Renault Trucks zien dat zij het meest volledige voertuigengamma (vanaf 3,2 ton) op de markt aanbiedt, aangepast aan de beroepen van klanten: levering, distributie, bouw, lange afstand, speciale en militaire toepassingen.

Specialist in opbouwmogelijkheden bestelwagens
Klanten die op zoek zijn naar een speciale opbouw voor de Renault Master (of Renault Maxity) zijn bij Renault Trucks aan het juiste adres. Renault Trucks biedt veel opbouwmogelijkheden rechtstreeks af fabriek aan. Bovendien zijn meer dan 200 voertuigen direct uit voorraad leverbaar, zodat klanten snel over hun nieuwe bestelwagen kunnen beschikken.

bron: Renault Trucks

_________________
Meer curiositeiten en actualiteiten op bedrijfswagengebied zien? Klik dan eens door naar alexmiedema.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 26 aug 2012, 15:01 
Offline
Oud-Roerganger
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 apr 2003, 13:56
Berichten: 172777
Volvo Trucks op Carrosserie Vakdagen in Gorinchem

Volvo Trucks-dealers Van Dijk, Bluekens, WD-Trucks en Volvo Truck Center zijn ook dit jaar weer aanwezig op de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem van 28 tot en met 30 augustus aanstaande.

Op de nieuwe Volvo-stand staat onder andere een FH 460 8x2 trekker met gestuurde naloopas van Nedmove. De chassisbalken van deze truck lopen voor door de grill, ten behoeve van steunpoten voor een Hiab XS 1055 E-6 HiPro kraan. Deze 120 ton/meter kraan is door HSM BV uit Utrecht op een speciaal verlaagd hulpframe gemonteerd met bout- en moerbevestiging in plaats van een lasbevestiging.

Bezoek Volvo Trucks op de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem op standnummer 302.

bron: Volvo trucks

_________________
Meer curiositeiten en actualiteiten op bedrijfswagengebied zien? Klik dan eens door naar alexmiedema.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 26 aug 2012, 15:03 
Offline
Oud-Roerganger
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 apr 2003, 13:56
Berichten: 172777
Met Scania heeft u de beste kaarten in handen op 28,29 en 30 augustus op de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem. Zo biedt Scania de transporteur verschillende mooie ‘speelkaarten’, zoals de schoonst mogelijke techniek met Euro 6, Euro 5 met SCR of EGR, alternatieve brandstoffen, onovertroffen V8 motoren, financierings- en verzekeringsmogelijkheden, trailer services en Scania Fleet Consultancy – om er een aantal te benoemen. In Gorinchem kunnen bezoekers met de beste speelkaart uit het dek, de aas, ook nog eens een leuk prijsje verdienen. Welkom !

In deze tijden wil Scania de transporteur graag bijstaan om de juiste keuze te maken. Zo biedt Scania met de Euro 6 motor de schoonst mogelijke oplossing voor de toekomst en bijvoorbeeld de Maasvlakte II. Maar misschien is voor een andere transporteur de Euro 5 variant met SCR wel de beste keuze voor de specifieke transporttoepassing. Ook op het gebied van ondersteunende diensten heeft Scania een breder aanbod dan ooit.

Zo kan men met Scania Trailer Services bij alle vestigingen terecht voor reparatie en onderhoud aan trailers, koelmachines en laadkleppen. Met Scania Driver Training kan de chauffeur de benodigde uren behalen voor de code-95 en Fleet Consultancy biedt een verdergaande stap in coaching van het bedrijf. Met driver follow-up en een uitdagende game om te zorgen voor een blijvende gedragsverandering op het gebied van chauffeursvaardigheden, een lager brandstofverbruik en lagere total cost of ownership. Op de stand worden twee voertuigen gepresenteerd. De eerste is een R440 drie-assige Euro 6 trekker. Het tweede voertuig betreft het vlaggenschip uit het programma: de R730 V8 met het indrukwekkende koppel van 3500 Nm.

Bezoek de Scania stand in Gorinchem op de Vakdagen Gorinchem en laat u onder het genot van een drankje informeren. U vindt Scania op stand nummer 146, aan het centrale middenpad in de grote hal.

Partsline
Ook Partsline, specialist op het gebied van truck- en trailer onderdelen en service, zal aanwezig zijn op de Vakdagen in Gorinchem. Direct naast de Scania stand kunnen bezoekers ervaren wat ‘orgineel’ bij Partsline betekent en wat de grote voordelen voor de transporteur zijn.

bron: Scania

_________________
Meer curiositeiten en actualiteiten op bedrijfswagengebied zien? Klik dan eens door naar alexmiedema.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 28 aug 2012, 15:14 
Offline
Vroege vogel 2010
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 22 nov 2006, 19:11
Berichten: 6347
Woonplaats: Renkum
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

_________________
HV-Fotografie


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 28 aug 2012, 17:12 
Offline
Hulppiet
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 19 maart 2006, 14:43
Berichten: 2620
Woonplaats: Waar mijn hoofd mijn kussen raakt.
En dan niet even bij mij langskomen.........

Of was het te donker voor je toen de stroom uitviel hahahahahahahaha.....

Piet.

_________________
Broshuisfoto`s altijd welkom - broshuisfoto@gmail.com
good,better,Broshuis


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 28 aug 2012, 17:17 
Offline
Vroege vogel 2010
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 22 nov 2006, 19:11
Berichten: 6347
Woonplaats: Renkum
Toen ik bij de Broshuis stand was zaten er een paar figuren wie ik niet kende...

En ik ben er ook niet lang geweest aangezien ik op dit moment liever wat dichter bij huis blijf ;)

_________________
HV-Fotografie


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 03 sep 2012, 20:08 
Offline
Vliegend Hert

Geregistreerd: 12 jul 2009, 18:10
Berichten: 299
Woonplaats: Raamsdonksveer
Bekende van het forum op de herfstige donderdagavond in de regen.

Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 11 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling